neljapäev, 20. september 2007

kangajäägid kasutusse :)

Vaja ju see kuu aeg, mis blogis vaikust olnud, nüüd paari päevaga tasa teha - seepärast neid postitusi tulebki justkui seeni peale vihma :)

Tükk aega tagasi õmblesin pojale rohelistest kangaribadest ja vahvast trükimustriga lambapildist pidzaamakoti voodivõre külge. rohkem on seal küll klotse, mudelautosid ja saiapuru, kui pidzaamat :)


pesulõksud said lustliku kodu traat-riidepuust, mille lahti painutasin ja riide ning paela juppidest.. Kui see õues pesunööri küljes ripub ja paelad tuules lehvivad, on ikka edev küll ;) Tegelikult oli plaanis kunagi lõngajääkidest motiividest heegeldada pesulõksukott aga praegu oli nii kiiresti vaja, et tuli 15 minuti õmblemistööna.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja-ah, mees teab, mis mees..oma pidžaamakotti paneb! Ja eks vahest on ju ikka pidžaama ka seal, eksju ?! Ja see lõksukott on nii rõõmsa olekuga - vat vahel ongi ju nii, et kiiresti ideest esemeks saades ongi õnnestumine 100%-line !
Sant.

Katja ütles ...

eks ta nii ole jah :) nüüd mõtlesin ümber... ei heegeldagi motiividest uut pesulõksukotti - kilekottidele on ka apartementi tarvis :)

Anonüümne ütles ...

Väga ilusad tegemised Sul!:)
-sillu-